Menu

21-04-2020

Confetti Fest verplaatst naar 2021

Lieve mensen,

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan: tot en met 1 september 2020 geldt er een verbod op alle festivals en evenementen. Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat ook Confetti Fest deze zomer niet kan door kan gaan. Terwijl we het nieuws de afgelopen weken nauwlettend hebben gevolgd hebben we ondertussen keihard doorgewerkt om Confetti Fest tot een onvergetelijk ervaring te maken. Dit jaar zouden we met vijf stages flink uitbreiden en een nieuw deel van het Keile District aan ons festivalterrein toevoegen. Helaas moeten we onze missie een jaartje uitstellen want op dit moment zijn er simpelweg belangrijkere zaken die voorrang verdienen. Gezondheid voor alles.

Gelukkig is er ook goed nieuws. We hebben in de tussentijd samen met de gemeente gezocht naar een nieuwe datum en met succes. Op zaterdag 3 juli 2021 gaan we alsnog op avontuur in het Keile District in Rotterdam West, dus noteer deze datum extra dik in je agenda!

Natuurlijk is de impact die het annuleren van het festival op ons heeft is net als bij andere organisaties groot. We vechten er al jaren voor om Rotterdam tot een mooiere stad te maken met kwaliteit events op unieke, nieuwe locaties. Namens het team en al onze partners, zzp’ers, dj’s, artiesten en iedereen die aan het festival meewerkt willen je dan ook vragen om een gunst: behoud je kaartje voor volgend Confetti Fest en neem deze mee naar 2021 zodat we volgend jaar alsnog kunnen pionieren in West.  Je ticket blijft gewoon geldig voor volgend jaar, hier hoef je niks voor te doen. Wil je je tickets toch liever refunden? Deze mogelijkheid is er natuurlijk ook. Alle ticketkopers hebben van ons een e-mail ontvangen met de benodigde informatie. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info[@]confettifest.nl, we helpen je graag!

Bij dezen willen we iedereen die al in het bezit is van een ticket bedanken voor hun support over de afgelopen jaren en hopelijk zien we je snel onder betere omstandigheden. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws omtrent Confetti Fest 2021.

Voor nu stay safe, stay healthy en tot snel!

Team Confetti